• LinkedIn
  • Subcribe to Our RSS Feed

Reviews

Wat vinden collega tandartsen echt van Sacredtooth. Hieronder een selectie van hun mening.

Pepplinkhuizen

Georges is een fantastische tandtechnicus die zeer precies en esthetisch fraai werk levert.

De Patienten en ik hebben veel geluk dat Georges en Ernst de werkstukken op de implantaten maken!

Degelijk en goed handwerk wat de patiënten jarenlang plezier geeft.
Altijd Puik werk!
VAKMAN !

Drs. Jeroen Pepplinkhuizen Implantoloog

Willem Jochemsen2

Vanaf het begin van mijn praktijkvoering, heb ik mij altijd extra ingezet om een laboratorium te vinden, dat met kop en schouders boven de middenmoot uitsteeg.

Altijd terechtgekomen bij kleine laboratoria, die niet alleen een mooi werkstuk konden leveren, maar vooral een constante kwaliteit met een personal touch.

Wat is er mooier voor een tandarts om werk te leveren wat niet of nauwelijks van natuurlijke elementen te onderscheiden is.

Door een tip van een collega ben ik  uiteindelijk ongeveer 15 jaar geleden bij Georges du Buy terechtgekomen en samen met hem kan ik patiënten behandelen op een niveau, wat ik voorheen voor onmogelijk had gehouden.

Hoe geavanceerd cadcamtechnieken tegenwoordig ook mogen zijn, het zal m.i. nog heel lang duren voordat ze zijn manier van werken kunnen evenaren.

Het is voor een tandarts zeer waardevol, dat hij echt kan waarmaken, wat hij de patiënt heeft beloofd. Daarom wil ik George nog eens bijzonder  bedanken voor de extra arbeidsvreugde die ik mede door het hoge niveau van zijn werkstukken ondervind.

Drs.  Willem Jochemsen  tandarts

 

no-profile-img Mede dankzij Georges een aantal grote kroon -en brugwerkprojecten tot een prachtig eindresultaat gebracht!

Een zeer prettige en ervaren tandtechnicus om mee samen te werken. Tevens een voorstander voor goed overleg.

Georges is creatief en geeft goed advies over de mogelijkheden van zijn kroon -en brugwerk in relatie tot de gebitsproblematiek van de patient. (occlusie, articulatie, krachtenverdelingen)

Mijn patienten zijn ook zeer tevreden over Georges, zij vinden het prettig om degene die het werkstuk gaat maken eerst persoonlijk te ontmoeten voor o.a. de kleurbepaling, ontwerp in was en foto’s, zodat zij reeds van tevoren een goede indruk kunnen krijgen over het eindresultaat!

Een tandtechniecus die bereid is meer te doen om een mooi eindresultaat te verkrijgen en die ik ieder kan aanraden.

Drs. L. Rintel Tandarts

dhr Kruisboom Makkelijk te vinden voor patiënten, beleefd en behulpzaam, prijs van tevoren bekend, werkstuk klaar volgens afspraak –  geen verborgen extra kosten.  Er is geen fancy kantoor – de patiënt bezoekt de werkplek en doet zaken met de man die het werkstuk maakt. Hierdoor ontstaan nooit misverstanden en is de patiënt tevreden. Ik zou Sacredtooth ieder ander aanbevelen.

Drs. Sven Kruisboom  tandarts